Despre noi

Avocatii nostri reprezinta si acorda consultanta juridica in mod frecvent persoanelor fizice, societatilor, directorilor, administratorilor, actionarilor in diverse si multiple chestiuni de afaceri.

Suntem alaturi de clientii nostri in toate fazele unei afaceri de la infiintare, pe parcusul functionarii si pana la incetarea existentei acesteia.

Avand in vederea bogata noastra experienta dobandita in litigiile judiciare in care am fost implicati acordam consultanta in toate aspectele din domeniul afacerilor astfel incat sa se evite litigiile ulterioare si astfel incat clientii nostri sa aibe protectia juridica a documentelor  incheiate.

In toate cazurile, mai intai intelegem afacerea si nevoile reale ale clientilor nostri, studiem legea, literatura juridica si jurisprudenta si apoi oferim opiniile juridice si analizam si redactam acte juridice adaptate specificului si nevoilor activitatii clientului nostru.

Nu in ultimul rand, studiem si acumulam cunostinte specifice din industriile in care activeaza clientii nostri (financiar, inginerie, tehnologia informatiei, medicina, agricultura, alimentatie, servicii, etc) pana la un nivel care sa ne permita stapanirea si intelegerea corecta si completa a cazurilor ce ne sunt incredintate.

Reusim astfel sa punem dreptul in practica intr-o maniera utila clientilor nostri.

De fapt, clientii nostri sunt colaboratorii nostri, deoarece nu exista o relatie avocat-client fara o colaborare stransa si fara eforturi colective.

Astfel reusim sa acordam sfaturi si opinii juridice utile cu privire la negocierea si incheierea de contracte, luarea deciziilor de afaceri, protejarea afacerilor si a secretelor comerciale, evitarea concurentei neloiale si combaterea faptelor de deturnare a clientelei si recuperarea a prejudiciilor cauzate de astfel de fapte, respectarea GDPR.

Adesea suntem solicitati sa analizam relatii contractuale si sa oferim opinii cu privire la posibilitatea angajarii si implicatiile raspunderii contractuale.

Sava Law Firm este firma de avocatura care ofera servicii juridice pentru afaceri.

Sava Law Firm a avut si are incredintate o  multitudine de cazuri de Dreptul Afacerilor cum ar fi inregistrarea de societati comerciale, obtinerea autorizatiilor de functionare, convocarea si tinerea adunarilor generale ale actionarilor, anularea hotararilor adunarilor generale ale actionarilor, modificarea societatilor comerciale, redactarea si analizarea contractelor de afaceri, recuperarea creantelor, executarea cec-urilor si a biletelor la ordin, contestarea amenzilor de natura fiscala sau administrativa, redactarea documentelor necesare la angajarea si la concedierea de personal, reprezentarea in litigii sau probleme de insolventa.

Dumneavoastra, in calitate de antreprenor, asociat, administrator, patron, manager sau director, depuneti un efort considerabil pentru succesul afacerii, asumandu-va responsabilitati si numeroase riscuri. Rolul nostru este sa va aducem la cunostinta aceste riscuri si sa va propunem solutiile legale pentru evitarea sau pentru diminuarea lor.

Pentru ca afacerile nu pot fi separate de viata personala, suntem solicitati de catre clientii nostri sa gasim rezolvari juridice si unor situatii personale referitoare la proprietate, mostenire, familie.

Deoarece suntem o firma de avocatura de mici dimensiuni ne permitem sa avem o abordare personala, clientii nostri fiind, de fapt, partenerii nostri. De aceea,  acordam cea mai mare atentie fiecarui client si tuturor cazurilor care ne sunt incredintate. Ne straduim sa gasim solutii juridice cat se poate de simple si eficiente chiar si pentru cele mai complicate situatii, mentinand costurile la un nivel rezonabil.

Noi aducem legalitate si siguranta afacerii dumneavoastra!