Aria de activitate

Dreptul societar
In general, orice afacere nu poate exista in afara unei forme de organizare care, de cele mai multe ori, este o societate comerciala. De aceea, dreptul societatilor comerciale se afla printre domeniile de activitate ale noastre. Atunci cand societatea comerciala este o societate listata la bursa de valori, asiguram consultanta juridica cu respectarea legislatiei specifice pietei de capital.

Dreptul contractelor
Dreptul contractelor…

Litigii
Experienta dobandita in cei 18 ani de practicare a avocaturii pentru afaceri si specializarea in procese comerciale, civile, de munca, contencios administrativ, procedura insolventei ne-au invatat ca litigiile in fata instantelor de judecata sau de arbitraj trebuie sa constituie ultima solutie in rezolvarea disputelor.

Dreptul imobiliar
Realizarea de analize juridice pentru cumparator sau pentru vanzator in ceea ce priveste dreptul de proprietate asupra bunului imobil – teren sau/si constructie – ce urmeaza a face obiectul contractului.

Dreptul insolventei
Domeniul insolventei constituie un domeniu foarte important in cadrul practicii Cabinetului avocatii nostri fiind si practicieni in insolventa, fapt care mareste expertiza in acest domeniu.

Dreptul muncii
Oferirea de consultanta si reprezentare a societatilor comerciale in litigiile in care angajatii contestă deciziile de incetare a contractelor individuale de munca sau deciziile de sanctionare disciplinara;