Dreptul insolventei

Dreptul insolventei constituie un domeniu foarte important in cadrul practicii firmei noastre de avocatura. Avocatii nostri sunt si practicieni in insolventa, iar aceasta a sporit specializarea si expertiza in acest domeniu.

Avocatii specializati in insolventa au dobandit experienta prin practica din postura aparatorului creditorilor, din postura aparatorului debitorului, dar si din postura practicianului in insolventa –  administrator sau lichidator judiciar.

Sarcina noastra in calitate de avocati ai creditorilor, ai debitorilor sau ai persoanelelor care au detinut functii de conducere in cadrul societatii debitoare si impotriva carora s-au formulat cereri de atragere a raspunderii personale este aceea de a gasi cele mai bune solutii comerciale viabile pentru clientii nostri, in concordanta cu reglementarile nationale in vigoare.

Serviciile noastre includ:

Acordarea de consultanta  si reprezentare in deschiderea procedurii de insolventa de catre creditori;
Acordarea de consultanta si reprezentare in deschiderea procedurii de insolventa de catre debitori;
Acordarea de consultanta si reprezentare in cadrul procedurii de insolventa pentru creditorii garantati sau chirografari;

Acordarea de consultanta si reprezentare in cadrul procedurii de insolventa pentru debitori;

Acordarea de consultanta si reprezentare in cadrul procedurii de insolventa pentru persoanele care au detinut functii de conducere in cadrul societatii debitoare si impotriva carora s-au formulat cereri de atragere a raspunderii personale.

Comentariile au fost inchise.