Dreptul muncii

O componenta importanta a activitatii clientilor nostri o constituie reglementarea cat mai clara a relatiilor de dreptul muncii pe care acestia le au cu angajatii lor.

Din acest motiv, serviciile noastre avocatiale includ consultanta privind incheierea, desfasurarea si incetarea contractelor individuale de munca ale angajatilor cu sau fara functii de conducere.

Suntem consultati in mod frecvent cu privire la continutul contractelor individuale de munca.

Atragem atentia clientilor nostri  asupra importantei inserarii in contractele cu angajatii a clauzelor de neconcurenta si formare profesionala, a clauzelor referitoare la obligatia angajatilor de nedezvaluire a informatiilor si documentelor secrete si a altor clauze speciale. Redactam in mod personalizat aceste clauze speciale ale contractului de munca pentru protejarea intereselor angajatorilor.

De asemenea, redactam regulamente de ordine interioara si acordam consultanta in chestiuni speciale cum ar fi politicile cu privire la combaterea discriminarii.

Acordam sfaturi si consultatii referitoare la concedierea salariatiilor; redactam documentele in legatura cu incetarea contractelor individuale de munca.

Asistam clientii nostri in  litigiile cu angajatii acestora, cum ar fi spre exemplu cele in care angajatii contestă deciziile de incetare a contractelor individuale de munca sau deciziile de sanctionare disciplinara.

Contactati-ne!

Photo by Fancycrave on Unsplash