Dreptul administrativ si contraventional

In materia dreptului contraventional, avocatii nostri au reprezentat si au obtinut in contradictoriu cu diferite institutii ale statului (Politia Serviciul Circulatie, ANAF, Politia comunitara, Garda de mediu, Primarie, etc) hotarari judecatoresti  de anulare a proceselor verbale de contraventie,  inlocuire a sanctiunii amenzii cu avertisment, inlaturarea suspendarii permisului de conducere in materie de circulatie rutiera, inlaturarea confiscarii bunurilor si banilor. 

In materie contraventionala serviciile pentru clientii nostri constau in redactarea de plangeri contraventionale,  cereri de ordonante presedintiale pentru situatii urgente, contestatii la executare, etc.                   

In materia dreptului administrativ si fiscal avocatii nostri au reprezentat societati si au obtinut hotarari judecatoresti  prin care au fost anulate acte administrative, procese verbale de control si decizii de impunere referitoare la impozite, taxe si accize, suspendare executarii silite.

Serviciile noastre avocatiale in materia dreptului administrativ si fiscal includ asistenta si reprezentarea in procedura prelabila in fata autoritatii publice , reprezentarea in fata instantelor de contencios admnistrativ in litigii care au ca obiect anularea de acte administrative sau obligarea autoritatii de a raspunde cererilor de emitere sau anulare a unor acte administrative.

Acordam consultatii juridice clientii nostri pentru intocmirea documentatiilor si ii reprezentam in fata autoritatilor publice pentru  obtinerii autorizatiilor, permiselor, aprobarilor necesare activitatii lor comerciale.

Contactati-ne!